Jen já (ztrácím rytmus)

Jen já (ztrácím rytmus)

Anotace: .

Zuby si dávám
do kelímku z číny
je plnej naděje
a špíny

Na svět se koukám
očima psích vojáků
nikdo se nemění
jen já stárnu

Refrén:

Všechny dveře sem už otevřel
a všude byl jen host

Budoucnost je krásná žena
co přede mnou otvírá svůj klín

Můj ztracený rytmus mi připomíná
že na něj nikdy nedošáhnu
Autor Tecka 2, 26.09.2008
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Ctěný pán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí