Setkání

Setkání

Anotace: je to jen další kůl zaražený do mého srdce. přestává se mi líbit, že nacházím tak málo inspirace v čemkoli jiném.

Bylo to jen na vteřinu.
Pohlédla jsem Ti do očí.
Rozšířených,
možná strachem
o to, co bude?
Z toho, co Ti řeknu?
Pokud jsi to četl...

A já si stále myslela,
že ne.
Nemohl jsi to číst.
Byl to jen jeden dopis.
A navíc bez adresy.
Bylo tam jen jméno,
jméno,
které mohou mít stovky lidí,
možná tisíce.

...a Ty jsi ho četl.
Spatřila jsem to v Tvých očích,
rozšířených strachem,
když jsme se míjeli.

Snad proto jsi hned zmizel
a nechal mne,
ať o tom přemýšlím.

A já přišla na tohle.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 26.09.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí