Dobře znám

Dobře znám

Anotace: A teď jsem sám

Do tebe jsem se zbláznil a už ve mně není co zapálit.
Z mýho těla stal se bílej popel.
Stojím,zoufám.Neměl jsem se unáhlit!
Ty má druhá duše odlétáš jako cizí motejl.

Občas se probouzim s pocitem,že se na mě někdo dívá.
Ty jsi ale přitom na míle daleko.
Tak čí stín se to v mém pokoji skrývá.
Kdo mi řekne co je to,co je to?

Ne tady ne,počkej až za chvíli.
Tyhle tvý slova dobře znám.
S jinou by to bylo všechno normální.
Na tebe prej ale pospíchám.

Kdo uvěří tvým očím,ve kterých se tak často blýská?
Nepozná,jak dobře vím,že jsi smrtce s kosou hodně blízká.

Dal bych nevim co,za tu chvíli,kdy byla jsi tady.
To ta moje divná zbrklost.Otočila jsi se ke mně zády.

Ne tady ne,počkej až za chvíli.
Tyhle tvý slova dobře znám.
S jinou by to bylo všechno normální.
Na tebe prej ale pospíchám.
A teď jsem sám…

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 29.08.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pospíchat se má pomalu.

29.08.2005 13:50:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí