S bolestí v srdci...

S bolestí v srdci...

Anotace: :(

Zraněna citem uvadá
klesá k zemi a tiše spílá
chtěl jsem ji zalít polibkem
ona se jen k zemi dívá.

Netruchli moje květino
nechtěl jsem tě tu ranit
má slova vždy běží napřímo
nechci svou zradu bránit

Teskno ti je a teskno bude
smutek se v šílenství propadá
nenávist už začíná bujet
mění se také tvá nálada.

Odpusť mi moji zradu
nejsem hoden tvého srdce
věším svou těžkou hlavu
cítím se trapně a trpce.
Autor Ďábel sám, 26.09.2008
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až moc přesný.. hlavně to "ona se k zemi dívá" =o( Ale kdo by se mi byl býval divil

27.09.2008 15:09:00 | *whatsoever*

já nevim. chápu že to myslíš upřímně, opravdově, ale právě tu opravdovost v tom necítím. asi je to formou.
jinak...
hodně štěstí.

26.09.2008 19:41:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí