Smutný holky, smutní kluci...

Smutný holky, smutní kluci...

Anotace: ...D dur (?)... nebo i jinak....

Řekla jsi mi, že dnes hraješ jen smutný,
pomalý noty a mělas´ rozevlátý vlasy,
v odřeným futrálu Tvý propriety nutný -
- kytara, tričko a uschlý čtyři klasy...

...vzpomínku na léto i na letící noci,
který se překvapivě světlem rozpouští.
Zkouším hrát s Tebou a skřípeme jak cvoci,
blues jak má být....chyby se odpouští.

Hráli jsme spolu a jenom samý smutný,
srdce nám orvaly, oči Ti zčervenaly.
Když už je blues, tak jak smetana hutný!
...ze dveří odcházíš a máváš cípem šály...
Autor callowsick, 26.09.2008
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: Noc17, a_tao, Me and you and all the others, Koprtinka, pavlis, Myrja, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak a mám tě v oblíbených :o)

05.12.2008 14:23:00 | Noc17

ta je tak smutna, princi...
to snad ne... hm?
ale je nadherna. moc.

01.10.2008 11:15:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí