Dopis mé lásce

Dopis mé lásce

Anotace: jo mám hodně bujnou fantazii:D

Já dopis jsem ti poslala,
čekám na odpověď stále,
když u našeho kostela
baví se lidé o bále.

Za tři týdny bude již,
odpovíš mi do té doby?
Vím, jsem pro tebe níž,
pro mne rostou špatné plody.

Ty málem princ,
já obyčejná děvečka,
v kapse máš mind,
jak nemáme my políčka.

Jsi bohatý pán,
miluji tě dlouhou dobu,
tak co dělati mám?
Vzpínat ruce k pánu bohu?

Ten řekl by jen:
"Není chasník, je to pán,
v šatech žádný len,
to hedvábí je, pro co chodí k vám!"

Ale i přesto miluji,
pročpak jen zrovna tebe?
A teď toho lituji,
že nevzešla jsem do nebe.

Ráno k práci usednouti,
to musím dělat já,
nemohu se stále rmoutit,
že nesmím býti tvá.

Snad jednou všimneš si mne,
už nebudeš mít práci včas,
možná litovat budeš, že nemohli jsme
trávit spolu vzácný čas.

Spolu navždy,
měj se hezky,
možná vraždy
možná blesky
spojí nás jednou zas.
Autor Olšinka, 26.09.2008
Přečteno 834x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí