Noční obloha

Noční obloha

Anotace: pár řádků, které mne napadli při pohledu z okna na noční oblohu... za komentáře samozřejmě děkuji

Zhasněte lampy,
všechna ta pouliční světla
a nechte hvězdy,
alespoň moment,
nechť vystoupí ze tmy,
ať rozzáří milenců tváře,
nechme je,
ať jejich kouzelná záře,
rozmrazí úsměv náš,
srdce jenž zavřená jsou,
často bolavá,
po láskách toulajících se tmou,
ať rozdají radost nám,
ať klid zavládne v nás
a my,
my ať odpustit dokážeme,
všem těm,
kteří ublížili nám.
Autor Gabriel17, 26.09.2008
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Markeťák713, Isobel, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc hezká, taková láskyplná...

06.10.2008 21:11:00 | Isobel

jako vždy krásná, výjmečně snad ještě krásnější ;-)

27.09.2008 13:43:00 | Jamesow

Odpuštění je velmi důležité:)

26.09.2008 21:23:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí