signály

signály

Anotace: ....

Stožáry signálů
z lesů a strání
trčí
abysis mohla povídat s dlaní
zatím co láska tvá
mlčí
o deštích na hladině
točí se líně kola
já jako na kladině
vím že už nezavoláš
na konci aparátu
sedí si signál cizý
má Hondu osmistovku
já jen dvě starý Čízy
má co si zamane
a přec nemá to co já
pro tebe srdce
sice je zlámané
...odolá?
Tomu žalu
smutku kalu
co v tepnách s krví
rozlejvá se
a to bolí jako prase..
Autor zenge, 27.09.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí