Odevzdanost.....

Odevzdanost.....

Anotace: rozloučení ...........?????věnováno jednomu příteli snad to vidí ...........

zas držím lano v pěsti
s výškou si povídám
nebe mi nosí štěstí
jen tebe v srdci mám

dnes jsem lano políbil
nikdy to nedělám
s tebou jsem se rozloučil
usmál se k výšinám

jak ptačí byl to let
a už mě země vítá
víš dál se točí svět
a ráno znovu svítá

smrt chvíli váhala
než vzala si to srdce
démanty slziček
padaly v její ruce

pramínek vlasů z čela
ještě se usmíval
fotka zůstala celá
i ta dvě písmenka.... AL
Autor oli, 29.08.2005
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přála bych příteli,aby si ji přečetl,aby mel tu možnost..je krásná.

13.09.2005 09:48:00 | takova

Vidíš Oli, je opravdu silná! Dává hluboký emociální úder...

30.08.2005 11:27:00 | Krtica

tyyy jo..až mi naskočila husina..moc moc pěkný..

30.08.2005 08:02:00 | makretka

hmm.. pěkná.. silná... moc dobrý.. :-)

29.08.2005 16:34:00 | Lenna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí