Toužím po pravdě

Toužím po pravdě

Anotace: Každý z nás někdy zapochybuje jestli nás ten druhý ještě miluje...

Toužím po tobě…
Po tvém pevném objetí…
Dlouhých polibcích…
Proč už je nedostávám?
Vezmeš mě za ruku-a to je vše.
Kam se poděla tvá láska?
Tvá touha? Tvá vášeň?
Tvé něžné dotyky?
Vždy když mám pocit,
že je všechno v pořádku-
něco mě srazí,
srazí na kolena a tlačí stále hlouběji…
Nechci ti nic zakazovat,
ani bavit se s ní!!
Ale ničí mě to, copak to nevidíš?
Bojím se, že mi najednou řekneš sbohem.
Bojím se, protože tě miluju!!
Řekni mi, že je vše v pořádku
a jestli není-tak mi řekni pravdu.
Mé srdce, mysl i tělo po pravdě touží,
ať je jakákoli…
Autor Monika Lily Serena, 27.09.2008
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí