Vždy jsi byla ten kdo mi vdechl život

Vždy jsi byla ten kdo mi vdechl život

Anotace: Jsme zrozeni láskou jež nás život provází

S prachu a popela hrabu své štěstí,
dělám chyby dnes a denně,
snad moje láska jednou zjistí,
že je mým tajným snem,žít život s tebou jen,
odpust mi ty hříchy mojí pýchy,
odpust mi jak sem ti ubližoval,
nebylo to kvuli tobě,
bylo to neštěstí mojí duše,
však tys první byla,
co do srdce se ke mě vryla,
vdechlas život,
ve chvílích kdy sem,
nemohl dál....však vlastní chyby vraždí...
Odpust a vrať se,
ať změní se co stalo se,
ať vrátí se slova co člověk řekl
a mrzí jej,ať tvé srdce zase rozevře se
ať vnímá lásku svého prince,
jež navždy chce s tebou být.
Miluji tě
Autor Goethe.one, 27.09.2008
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně moc tě miluju, to dobře víš.....ale oba víme, že je jen otázkou času, kdy ti opět přestanu stačit....
Nelituju ani minutu bolesti, kterou jsem si musela projít, abych se k tobě vůbec dostala....udělala bych to znova a ani chvilku neváhala...
Bylo to nejkrásnější období mého života......
a za pár dní jsme mohli mít výročí...

27.09.2008 18:37:00 | Black*Death

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí