Hvězda

Hvězda

Anotace: ...

Jsi jako hvězda na nebi,
tak vzdálená a krásná,
jsi jako hvězda na nebi,
tak žhavá a jasná.

Jsi jako hvězda na nebi,
ta nejjasnější v souhvězdí Panny,
Ty však záříš tady na Zemi,
jen o Tobě, lásko, zdá se mi.

Miluji Tě už dlouhý čas,
ví to dobře každý z nás,
myslím na tebe každou noc i každý den,
jen o Tobě, lásko, je každý můj sen.

S Tebou jsem byl, lásko, víc,
však bez Tebe už nejsem nic,
teď jsem jenom prázdné tělo,
srdce s myslí někam odletělo.
Autor Jack W, 29.08.2005
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí