stále to bolí

stále to bolí

Anotace: ublížils mi...ani nevíš jak...=(

Když řekl jsi mi: "Máš krásné oči!" zatočil se semnou celý svět,
teď už vím,že to byl jen hloupý kompliment...
Tvé jméno mi stále v srdci leží,
ale tobě na mě už vůbec nezáleží...
Chci na tebe zapomenout,
ale mé srdce nechce poslechnout...
Já věřila tvé krásné tváři
a tvému úsměvu který den mi rozzáří...
Ale ty ses na mě vykašlal
a takový ubohý vysvětlení si mi dal...
Nechápu jak ses mohl nechat ovlivnit
a za takovou hyenu mě vyměnit...
Stále to bolí,i když najevo to nedávám,
a s jinými si občas trochu pohrávám...
Jen bych si přála,uvědom si svou chybu
a příště už mi nedávej kopici lživých slibů...
Autor beruška.andílek, 27.09.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí