sen

sen

Anotace: takovej muj klásnej sen...=)

Měla jsem sen.......
...sen plný lásky a velikých změn...
...sen plný touhy,štěstí a smíchu,
bylo tam také pár hezkých hříchů...
bylo tam všechno,ale hlavně láska,
můj život se mi vybavil jako barevná páska...
...sen se mi plní a začínám být šťastná,
láska nás dvou,ta je opravdu krásná...
seš hroznej romantik a já hrozná citlivka,
kluky jako ty miluju od malinka...
...a tak sním dál a sny se mi plní,
vždycky mě okouzlíš svou nádhernou vůní...
...doufám že až zestárnu,budu pořád šťastná
a že naše láska zůstane stále krásná...:)
Autor beruška.andílek, 27.09.2008
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí