Zlomený srdce

Zlomený srdce

Anotace: Ahojky tak tohle je můj nový výtvor psala jsem ho o půl noci protože mě přepadla jaká si depka

Propadla jsem kráse tvých očí,
cítila jsem jak se semnou celý svět točí.
Ve tvé náruči jsem se choulila,
a tvé sladký rty jsem přitom líbala.
Nosil jsi mě v náručí,
A má touha byla den ode dne větší.
Milovala jsem tě strašně moc,
a myslívala jsem na tebe celou noc.
Jenže pak přišla bohužel chvíle,
kdy byl si ode mě vzdálen míle.
Naše srdce se začala rozcházet,
A mnou zavála strašně velká bolest.
Nemohla jsem přes srdce přenést,
že jsem jen tvá další oběť.
To tvoje hnusný chování,
mě pomalu k šílenství dohání.
Ještě pořád tě miluju,
ale přála bych si tě nenávidět a ignorovat,
ubližovat ti,a dělat z tebe debila.
A víš proč??
Protože takhle ses choval i ty ke mně!
Autor Bajinka, 28.09.2008
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, chlapům se nedá moc věřit:-/ (i přes přezdívku Krokodylekx jsem holka, tak taky vím své...)

28.09.2008 01:21:00 | Krokodylekx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí