Mě nenapadlo, že...

Mě nenapadlo, že...

Anotace: prostě už spolu nemůžeme být..

Když zavřu oči a pomalu usínám,
tehdy, když mysl mi nedá spát,
tak chvíle s tebou před očima mám,
já nevěděl, že jednou se budu bát.
Že budu se bát, že skončíš,
že jednou nebudem spolu jako dřív,
mě nikdy nenapadlo, že pomalu se loučíš,
mě nenapadlo, že jednou se pustíš.
Že pustíš se ruky, co tě tak pevně držela,
že vzdáš se mého srdíčka,
mě nenapadlo, že jinde než vedle mě by si ležela,
mně nedošlo, že máš i jiný zlatíčka...
Autor hellowik, 28.09.2008
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí