Milovaný, bez omezení

Milovaný, bez omezení

Anotace: ...

Milovaný, bez omezení

A nevzdám se! Víš?!
Já nenechám se vzít,
nechci se obejít,
natož zapomenout
na Tvou přítomnost hřejivou.

Nemám oč lepšího stát,
nikdo mi nebude brát
myšlenky, iluze, sny;
jak v trojúhelníku odvěsny,
svírám TĚ – pravý úhel.

Pravý a jediný jistý.
já vím, že lidé místy,
mají tu potřebu snad,
rychle a levně se zamilovat,
rozdávat umělé city.

A ptají se, nač to trápení?
Vždyť nic není pevné bez chvění.
Copak hned musíte cíl znát?
Vyzvednout výhru a nebojovat…
za každou cenu vyhnout se oběti.

Pro mě má ještě smysl věřit.
Nechávám v sobě touhu přežít,
jen ať mě užírá a žene vpřed!
Vím, co je nutné přetrpět
pro Tebe – nevyčíslitelnou hodnotu.

Proto běž a já nemusím znát směr,
patříme každý do svých sfér.
Málo co je předem jisté,
dál těší mě svědomí čisté,
JSI MILOVANÝ – BEZ OMEZENÍ
Autor Anz, 28.09.2008
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí