Moje malé Pompeje

Moje malé Pompeje

Anotace: možná bys byl ten pravý, ale v tomhle životě budu muset hledat dál. jen mít sílu se odpoutat...

Jen těžko se mi smiřuje
s tím, že tě jednou ztratím.
Blahoslaven, kdo miluje
- nezištně, hořce miluje -
tak jako my dva - zatím.

Tak chtěla bych nás uchovat,
než navěky se minem
a až dosedne černý prach
- sopečný, žhavý, černý prach -
v milostné křeči splynem.
Autor miriaim, 28.09.2008
Přečteno 517x
Tipy 5
Poslední tipující: denebrin, jedam, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí