Co když?

Co když?

Anotace: Proč to nedokážu?

Neumím ti říci všechno co teď právě cítím...
Neumím popsat tuhle bolest,nekonečným bytím...
A co když se zeptáš,co když odpověď budeš chtít???
Já odpovím pravdu...a ty ji budeš ctít...
Autor Danik, 28.09.2008
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí