zfoukni svíčku

zfoukni svíčku

Anotace: ...

Zfoukni svíčku
a přitul se ke mně
a já pomaličku,
po celém těle,
líbat Tě budu.

Zvláštní pocit na srdíčku,
co se to se mnou děje?
Chci alespoň na chviličku,
mít Tě jen pro sebe.
Že bych našel opravdovou lásku?
Autor paneach, 28.09.2008
Přečteno 658x
Tipy 5
Poslední tipující: Ped111ro, Holis, Caracol, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

někdy člověk lásku najde, aniž by hledal

28.09.2008 23:13:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí