Osudová Láska

Osudová Láska

Anotace: Krátká zamilovaná báseň, jedna z prvních...

Všechno co zažíváme je Láska sama
Kdyby jí nebylo dávno by ses mě vzdala
Vzduch co my dýcháme z vonného kvítí
Ty si má Lásko to co v mém srdíčku svítí.

Nechci být sám jak krtek slepí být,
Chci někoho jako si Ty u sebe mít.
Potřebuji Tvůj usměv i Tvoje dotyky,
Zemřel bych pro Tebe si moje na věky.

Nebyl bych bez Tebe takový jaký jsem,
Možná bych nepoznal kdy noc je a kdy den
Možná bych nevěděl co je pravá Láska,
Ani bych nepoznal že život je sázka.

Osud nás vede Tím správným směrem,
My za nic nemůžem sami se nevedem.
Vede nás karma dobrá i zlá,
Štěstí je zdarma když lásky oheň plá.

Miluji Tě a proto Ti nejkrásnější sny přeji,
Když pomyslím na tebe mé rty se chvějí.
Už ať je zítra a já s tebou můžu zase být
A ty tvoje nejsladší rtíky políbit.
Autor daweee, 28.09.2008
Přečteno 872x
Tipy 1
Poslední tipující: Teza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí