Láska není dokonalá...

Láska není dokonalá...

Anotace: Básnička složená po hádce se štastným koncem.

Nikdy není všechno dokonalí,
vždycky je něco velký něco malý.
Někdy mám pocit jako bych nechtěl žít,
ale i přesto pocit mám, že tu musím pro něco být.

A to něco Láska je,
Která nás ve všem podrží, která nás zahřeje.
Je to cit bez kterého nemůžeme žít,
Čas s ní chtěl bych prodloužit.

Bohužel někdy se neshodnem,
Někdy to krásné nožem probodnem a čekáme co bude dál.
Snad to vše dobře dopadne a nás oba napadne,
Že žít jeden bez druhého bych se bál.

Je těžký když mi lásko nevěříš má slova,
Která Ti opkaji pořád a znova.
Už pláču ze vsteku a smutku,
už nevím co udělat mám.
Všechno se mi před očimá hroutí jak osekaný lán.

Budu s tebou ještě někdy štěsný?….Prosím řekni ANO!!!
Je mi s tebou nádherně ale co mám dělat?…prosím coo?…Lásko PORAD!
Autor daweee, 28.09.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí