Proč to bylo jen mámení...

Proč to bylo jen mámení...

Anotace: už nejsi a on se musí naučit žít bez tebe

Proč má v hlavě trápení,
které stěží z hlavy dostane?
Proč spousta slov byla jen mámení,
proč nakonec vždy sám zůstane?
Že všichni lepší jsou
a že na světě není jediný, moc dobře ví,
ale on myslel, že dny jak byli zůstanou,
že může kdykoliv být s ní.
On miloval úsměv, co smál se jen pro něj,
ty krásné jiskřičky v modrých očích,
teď je sám a sedí po tmě,
nikdo už nemyslí na něj v bezesných nocích...
Chtěl jen ze života něco mít,
každou chviličku si užít,
teď zbývá mu jen o samotě být
a naučit se bez tebe žít...
Autor hellowik, 29.09.2008
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Danik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí