Proč si odešel???

Proč si odešel???

Anotace: No coment,jen si to přečtěte...

Každý den sedím u okna...na které si klepal...
Jak o Štědrém dnu...kdy jsem ti řekla:"Ten dopis nepal"...
Nedokážu vysvětlit,proč se to stalo...proč tu teď nejsi...
Jako o horkém letním dnu...volal si po lese...kde jsi...

Nemůžu uvěřit a snad ani nechci...proč si skočil???
Když jsem tě viděla poprvé,celý svět se točil...
Teď je už pozdě na omluvy a přání zbožná...
Jestli bych chtěla skočit také???Možná...
Autor Danik, 29.09.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí