Pláč

Pláč

Anotace: ...

Když pohlédnu do tvých očí,
třese se mi hlas...
Co když mezi naše pohledy náhle někdo vkročí...
A já již neuvidím tě zas...

Neuvidím tvé oči hnědé...
Neuslyším tlukot srdceho mého...
Nezahlédneš mé tváře bledé...
Ztratím význam života ztraceného...

Pohlédneš mi do očí a mé uplakané oči...
Budou vypadat,jako,že štěstím poposkočí...
Ale poté odejdeš a já zůstanu stát...
Mé dlouhé vlasy hnědé ve větru budou vlát...
Autor Danik, 29.09.2008
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí