Je to konec?

Je to konec?

Anotace: ano bohužel už je:(...Nikol Autratová(for Cák) 21. 1. 2008(18:22)

Je konec,
A takhle to přece skončit nemělo,
Mrzí mě, že mi nevěříš,
Ale co mám udělat,
Aby to tak nebylo?
Proč mi nejdřív slibuješ,
Že tě nikdy neztratím?
Pak mi nůž do zad zabodneš
A utečeš s tím.
S tím pocitem viny,
Určitě ho máš,
Vím to,
Ale nejsi schopná omluvy.
Tak jak mám věřit tobě,
Když sliby neplníš,
Jak mám s tímhle žít,
Když už se mi nevrátíš?
Kdybych něco udělal,
Tak to pochopím,
Ale když já jsem nevinej,
Možná se otočím,
Ale hezkej pohled nečekej.
Víš co?
Chci tě zpátky,
Ale zároveň chci ať si svoje vytrpíš,
Jenže tvůj zajebanej mozek,
Si to předělá,
A jedinej kdo se bude trápit, budu jáá!!
A tak je to vždycky,
Za něco můžeš ty,
Ale já to odnesu,
Další ztrátu nesnesu,
Podruhé už ne,
Víc bolesti už nevydržím,
Vždyť ze mě nic nezbyde.
Zbyde jen kousek srdce mrtvýho,
Tělo bez duše a nic jinýho,
Myslíš si, že jen na city hraju,
Že večer brečím jak malý děcko,
Že ti snad lžu,
V tom, že jsi pro mě všecko.
To nemyslíš vážně?!
Už nevím jak víc ti dokázat,
Jak moc tě miluju,
Že když se pohádáme,
Hroutí se mi celej svět,
A tak strašně moc chci,
Chci to všechno vrátit zpět.
Aby to bylo jako dřív,
Jenže to by si to musela chtít.
Teď je jen na tobě,
Jak to celý dopadne,
Já už nezmůžu nic,
Udělal jsem všechno
Co jsem mohl,
I když jsem tomu asi nijak nepomohl.
Aspoň tě ztratím
S pocitem,
Že jsem udělal co bylo potřeba,
Doufám, že takovýho konce nebude třeba.
Tak teď nevím jestli ti mám říct,
Odejdi,
Nebo zůstaň.
Miluju tě.
Ale ty nevíš jestli to víš,
A to je těžký,
Když se důvěra ztrácí,
A nejhorší je, když se jen to špatný vrací.
Už chci přestat plakat
A těšit se na tebe zase každej den,
Takhle to přece nemůže skončit,
Zády se k sobě otočit,
Říct si sbohem
A slzu zatlačit.
Vždyť tohle ani nemůžeš chtít,
S tímhle by si nemohla žít,
A přece by si ani mě v tom nenechala,
To by si mi po tom všem neudělala.
Věřím, že v sobě trošku citu máš,
Proto to takhle nenecháš,
Pojď, vrátíme to zpátky,
Nemůžu žít bez člověka, kterýho miluju,
Říkám ti, takhle to nebude,
Já nemůžu žít bez tebe.
Ať je to zase jako dřív,
Bude to zase jako dřív, viď?
Prosím...
Autor squatt, 29.09.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí