Láska bez pláče.

Láska bez pláče.

Anotace: Vyznání lásky, když dívka neví co se děje, jestli o ni pořád opravdu stojíme...

Naše Láska neskončí to víš,
Si moje na vždy to si lásko piš!
Nechci Tě ztratit nechci se trápit,
Všechny naše problémy chci někde ztratit.

Nemyslet na ně usmívat se na Tebe,
Líbat se s tebou a koukat do nebe.
Do nebe plných hvězd a vědět že jsme spolu,
Nechci už plakat kvůli tobě, nechci zažít to znovu.

Už bude vše v pořádku nvm co se děje,
Vždyt víš že je nejhezčí když jeden na druhého se směje.
Já Tě Miluju Lásko cokoliv pro tebe,
Kdekoliv jsem tak myslím na Tebe!
Autor daweee, 29.09.2008
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí