Neumím žít.

Neumím žít.

Anotace: Velké sklamání v dlouho travjící lásce...

Nic není na věky, nic nejde vrátit
Nic nejde zažít znova jde jen všechno ztratit.
Nikdo se nesrovná s tím že nemůže mít co chce,
Někdy je mu lépe a ted zrovna to jde z kopce.

Dokáže být nádherná, dokaže být dravá
Věčinou ale bohužel je moc smrti hravá.
Nikdy nepochopím proč je život tak ubohý,
Možná to tak není pro ty co hrají si na bohy.

Nic pro nás není věčně a ikdyž je život krátký,
Chtěl odejíd bych daleko, až tam kde sídlí mraky.
Nidky se od tam nevrátit, šťastný tam být,
Tam kde už nás nic netrápí, tam kde nejde žít.
Něvěřím už na lásku ani na žádné city krásné,
Těším se už na ten den, kdy osud moji svíci zhasne.
Autor daweee, 29.09.2008
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těšit se na smrt, to je opravdu sebetrýznivé...

30.09.2008 13:51:00 | zzlatý

Nic není na věky, nic nejde vrátit, jen jít dopředu s nadějí, vírou, že ještě něco čeká, volat smrt je vždy unáhlené, věř, že ta mrcha přijde zrovna, když si to nebudeš přát

30.09.2008 10:23:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí