Žárlivost

Žárlivost

Anotace: životní zkušenost...

Tvůj pohled zamračený,
ústa zlobou změněná.
Kam jdeš, kde jsi byl,
proč, jak a s kým...

To slova Tvoje častá jsou.
Každé jako dráp žárlivý,
do srdce sekne a raní.
Důvěra je přece taky nutná.

Vysvětlení nepřijímáš žádná,
proč taky, vždyť svoje máš.
Dlouhý vlas na svetru mám,
jako důkaz Ti bohatě stačí.

Na rýpavé otázky Tvé,
moje odpovědi chabé jsou.
K uším Tvým nedolétnou,
dlaněmi je zakrýváš.

Do vlastního světa se zavíráš,
kde všichni Ti ublížit chtějí.
Prosím , ze zlého snu procitni,
zbytečně sama se trápíš.

Zkusme dát si šanci navzájem,
vrátit život na začátek.
Omyly a chyby na nás číhající,
spolu můžem překonat.
Stačí jenom chtít...
Autor Modrý Adept, 05.10.2004
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí