Útěchy v knihách

Útěchy v knihách

Anotace: když mi někdo ublíží hledám v knihách odpověď nebo útěchu.

Láska to je pojem,
který znám jen z knih
a budí ve mne dojem,
že pomoc vyhledám v nich.

Prstem jedu po vazbách,
nenacházím ale tu pravou,
co měla by po mezilidských vazbách
stopu krvavou.

Vše to jsou jen pohádky,
dobře skončí konec,
ale kde jsou památky
po životu opravdovém,

Své problémy budu muset řešit sama,
někde v klidu, v pokoji mém,
proč bych se měla bát nebe sama,
když najdu místo v srdci tvém?
Autor Olšinka, 30.09.2008
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí