Budu pro tebe

Budu pro tebe

Anotace: ..

Zdám se ti,
potřebuješ mě vídat,
jsme jako děti.
Jen nás nemá kdo hlídat....

Když zavřeš oči ,
dávám na tebe pozor.
Jsem tvůj anděl noční,
tvůj vysněný dozor....

V noci když budeš chtít,
budu tvá Paříž,
kéž se neprobudíš,
a budeš dál snít....

Budu i tvůj Řím,
chceš mě dobít,
ne ztratit,
neboj já to vím....

Budu tvým domovem.
Ty me přece miluješ,
proč slyším jen ,,Tak už běž!"
Lásko, sbohem.
Autor Antracie, 30.09.2008
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí