Lži

Lži

Anotace: O zklamání.. o zklamání sama v sobě.

Jedíné co mi tet ještě zbývá
a mé srdíčko hladívá...
jest srdíčko malovat,
pro člověka co mě už nidky nebude milovat.
Zradila srdce jsem jeho
a náhle jsem milovat neměla koho.
Depresí trpím tet s hlavou skloněnou.
asi je mi souzeno býti samotnou.
slzičky stékají mi po tváři..
a v hlavě tet nadávám si : "ty lháři!!"
Lži krátké mají nohy.
tet pořádají se na mojí duši hony.
Můžu za to sama já vím!
Tak proč jen o něm stále sníím??
Autor Houbič, 30.09.2008
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí