Další...

Další...

Anotace: Kolik takových musím ještě potkat?

Odešel jeden, přišel další,
kvůli kterému bude můj život
zas o něco težší...
téměř smířená chtěla jsem začít
jinak - znovu!
Ale opět jsem zpátky
v začarovaném kruhu...

Moje myšlenky se ubírají jedním směrem
je tak obtížné se soustředit...
Radám - lze jen těžko (opět) uvěřit.
Znovu si potřebuji něco dokázat...

Prožít utrpení dlouhých nocí
a utápět se v pocitu bezmoci.
Jakoby mi nestačil klidný život.
Potřebuju snad nejistotu a další podvod?

....Přestávám si rozumět...
Autor Kariš, 30.09.2008
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Dádinka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí