..everything....

..everything....

Anotace: ..uplně všechno.. http://www.youtube.com/watch?v=5KiD-QXyuQM....a zítra to bude NIC...znám se...

*
Malinká místnost
/světlo/
Uplně malinká
*
/tanec/
Jinej partner
/raz dva tři/
A přeces to byl ty
/Protnutí očí/
Pohled na špičky botů
/červenám se/

/Můžu tě mít ráda..?/

Možná to byla jen blbá píseň…
/pomalá/
Možná to byl jen blbej tanec…
/valčík/
A možná to byl jen výplod mé fantazie…
/achhh/

ale všechno TO
způsobilo mý malý hřmění
V kolonce „zmateno“
Zas přibyl jedennevyjasněnej cíl
A já ani nevím
Jestli si to zasloužíš

/neptal ses../
Autor Reiuse, 30.09.2008
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí