Do noci šeptá moje srdce

Do noci šeptá moje srdce

Anotace: Hvězdičce

Do noci šeptá moje srdce
jak moc Tě miluje
prsty mé jako vlnky v řece
čekají na Tvoje
a hladí Tvé obrysy,
milosné dopisy
nepoví Ti co srdce mé tají,
polibky hvězd,jež neroztají
halené do nebe
v závoji Tvých řas
- svět plný krás,
snů a zasvítání,
Tvá dlaň když se sklání
jak rozkvetlé stráně,
chci hladit Tvoje skráně,
dát lásku, pocit bezpečí
a slůvka, která vyléčí
lístek po lístku
každou Tvou bolístku.
Autor Akrij8, 30.09.2008
Přečteno 471x
Tipy 8
Poslední tipující: Ariella13, Rbb, mikyša, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krom lidsky krásného obsahu pár excelentních rýmů navíc.

03.12.2008 01:11:00 | Špáďa

Překrásná...

12.10.2008 11:46:00 | Ariella13

Bude dobře, cítím to:)

01.10.2008 15:59:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí