Koukej

Koukej

Anotace: --"--

Křišťál vidím,
skrz něj mou duši tvé oči pozorují.
Trochu se stydím,
myšlenky mé se před tvou myslí začerňují.
Tvé oči milují?
Asi v duši schovaná mám psaníčka.
Co slibuji?
Koukat na tebe,je jak do krásného sluníčka.
To odkrýváš?
Asi u tebe posměch toto všecko sklidí.
Tím se zabýváš?
To je dobře, lásku k tobě oči u mě vidí!
Autor snupicek, 30.09.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Douša, SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí