Podvečerní balada

Podvečerní balada

Anotace: o lásce bez budoucnosti

Dnes myslela jsem na tebe,
když slunce bylo rudé.
Dnes myslela jsem na nás dva,
co bylo, je a bude.

A jediné, co mohu říct
a čím jsem si teď jistá,
že zasáh jsi mě počertech
do neslabšího místa,

a že tě vždycky budu ctít
a v paměti své chovat,
lhostejno, zda se rozejdem
či budem pokračovat

měsíce, roky...kdopak ví
a kdo nás může soudit?
Slunce je rudé každý den
a lidé často bloudí.
Autor miriaim, 30.09.2008
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Princezna.Smutněnka, denebrin, Tacca, SZN, Caracol, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

.. :-)) ..

01.10.2008 07:26:00 | Tacca

..oslovila..

30.09.2008 23:53:00 | SZN

zejména třetí sloka mě oslovila... mám stejné pocity...

30.09.2008 23:32:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí