ztracenej

ztracenej

Anotace: tobě!!!

Prošla jsi mi hlavou
jak dveřmi vestibulu
teď mi v ní bolí
a hučí jako v úlu
na kůře mozkový
nechalas plásty
svojí vůně
teď tady stojím
a brečím jako slůně.

Hledám tě jak dítě
mámu v davu
nudle si otírám
do rukávu.

Ne nejsi ztracená
to jsem já
co bloudí a padá
volá a slzí
a doufá že brzy
slova co mrzí
v mlze zmizí
kdovíkam
a já i když jsem cizí
před tebou poklekám
a škemrám o lásku
Autor zenge, 01.10.2008
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: mikyša, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně smutná, to je fakt. Nestálo by za to skládát pěkné básně pro někoho jiného. Umíš to výborně.

01.10.2008 11:52:00 | danaska

..hmm..smutná..plná pocitů..

01.10.2008 10:05:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí