Růže

Růže

Anotace: krátké a výstižné

Květ růže.
Jak kousek tvé kůže.
Krásná vůně.
Mé srdce stůně.
Stonek plný trní.
Mé srdce trpí.
Modrý květ.
Smutný svět.
Červené listy.
Slzy v hrsti.
Plačící květ.
Do nebe let.
Dětská ruka s růží.
Pláče srdce moje.
Krev teče po jeho kůži.
Rozhodnutí to bylo tvoje.
Poslední růže.
Co ta teď zmůže.
Zbyl mi suchý květ.
Zbyl mi smutný svět.
Autor ScreamJay, 05.10.2004
Přečteno 813x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí