chci tě mooc

chci tě mooc

Anotace: Proč ??

Proč je život tak těžký?!
Proč mě trápí minulost?!
Proč každý den vidim ty stejné držky?!
Proč cítím k nim nenavist a zlost?!

Chci jen tebe nikoho jiného!
Chci jen klid a nic zlého!
Když už tak klidně v hrobě!
Ale co v nejbližší době!
Autor Vanesska, 01.10.2008
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí