Co když?

Co když?

Anotace: Potřebuju, aby si mi odpověděl?

Co když tě nemůžu dostat pořád
z hlavy?
Co by si dělal, kdyby si věděl,
že si nevím rady...?

Co když nevím jak mám dál pokračovat,
co říkat a jak se každý den chovat?
Co když kvůli tobě stále pláču
a pravidelně se opíjím?
Svými vzpomínkami se ubíjím...

A co když už mě nebaví předstírat,
že jsem v pořádku?
Co myslíš mám být dál za lhářku?

...Nikdy se tě nezeptám...
Autor Kariš, 01.10.2008
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Dádinka, somewhere
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi moc libi a připomina me nynějši pocity...

01.10.2008 21:40:00 | Frenky_dlouhan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí