Nekonečné hradby

Nekonečné hradby

Anotace: "K"

Stavím ..

ze vzpomínek minulých,
z chvilek štěstím plných
ze srdce citem zlomeným
a z domněních mylným.

Po částečkám hradbu bolu,
beze smyslu slyšet,
dal mi život další sodu,
žádnou šanci křičet.

Nechci city v duši pusté,
nevěřím vám slova.
Dělejte si prosím jinde,
ze zoufalce vola.

A i když slzy stékající,
dávaj bolest znát.
Jsou ze zklamání, tryskající
že uměl člověk lhát.
Autor Analisieren, 01.10.2008
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: excited, d---, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Mraveneček, vapiti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tak se po sté přesvědč, že lidi jsou svině a po sté se tím nech překvapit...
steně to tak děláme všichni...

04.10.2008 01:41:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Moc smutná,ale krásná báseň

02.10.2008 08:34:00 | Mraveneček

Kačko .. kuk .. ono bude zas líp ...

01.10.2008 20:22:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí