Zvonkohra loučení

Zvonkohra loučení

Anotace: ...

Loučení bez razítka
a kolem krku smyčka ze snění,
výkřiky do neznáma
a silueta slova "Odpouštím"
sám sobě v nedohlednu
portrétů které shlédnu
když se probouzím.

Zvonkohra poezie
srdeční aritmie tajností,
láska se koupe v loužích
zrcadel prostořekých všedností,
a šerpou ironie
mě uštkne letargie
pro sen duhový.
Autor Bušík, 01.10.2008
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiřina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí