Miluj mě dál!

Miluj mě dál!

Anotace: Moje první básnička kde prosíím o lásku.

Chci abys vedle mě stál,
chvil bezemně litoval.
Tak zůstan semnou dál!
A neříkej mi žes mě miloval.
Miluj..miluj mě dál.
Srdce si mi přeci dal.
Jen o mě si tenkrát stál.
Myslel si na Mě když si spal.
Takhle už to přeci nejde dál.
Vzpomen si jak si se semnou vždycky smál.
Vždycky jsi mě vroucně miloval.
Tak miluj... miluj mě dál.
Lásku jsi mi dal...a hend zase vzal.
Slzy v očích si mi dal, ale ty už sis nevzal.
Ale neztrácím sílu budu o tebe bojovat dál!
Kdo by se tě taky vzdal?
Tak miluj..miluj mě dál!
Autor Houbič, 01.10.2008
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kdo někdy miloval ví...

02.10.2008 12:07:00 | SZN

Pěkná:o)tak bojuj!

02.10.2008 08:32:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí