Nepřestanu

Nepřestanu

Anotace: Já se nevzdávám...

Konečně mám zas‘ – co chtěla jsem mít,
Tu radost a v duši mé klid.
Klid,že neztratím lásku svou...
Já odehnala...
...odehnala jsem myšlenku zlou.
A proto už v noci klidněji spím,
Nebo jen ležím a sladce sním,
Jednou však zruším to své snění,
Udělám to...
A vše se změní,
Změní...
Změní se ve ...skutečnost...
Nepřestanu – nemám ještě DOST!
Autor Fontinalis, 30.08.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí