Milovat

Milovat

Anotace: Milovat

Odmítáme ty kteří nás milují,
ale nás zase odmítají ti které milujeme my,
neměly bychom se divit,že nás odmítaji,
protože my odmítáme ty co milují nás.
My nedáme možnosti těm kteří milují nás,
tak ty co milujem my nám možnost milovat je nedají.
Autor Vanesska, 02.10.2008
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí