Rytíř

Rytíř

Anotace: romantická láska

Můj rytíř ve zlaté zbroji
vždy oddaně poblíž stojí.
Když slza se zaleskne na víčku,
zná pro moje srdce písničku.
Tou písní,to jsou slova lásky,
při kterých hladí moje vlásky.
Své srdce dávno už mi dal
a já mu svoje dávám dál.
Když jeho oči vášeň zastře,
své tělo na mém těle prostře,
a hřeje mě tím teplem svým
dokud se láskou nezblázním.
Autor smaragdová hvězda, 02.10.2008
Přečteno 476x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemná dušičko, moc hezké.

15.04.2010 16:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí