VYZNÁNÍ

VYZNÁNÍ

Anotace: pro Ivana

Ivánku,hlavně musím ti říct,
že mám tě ráda a chtěla bych číst
totéž i v očích tvých.
Jsou krásné,když radost z nich září
a ve tvé smyslné tváři
se rozevřou ústa tvá.
Já přiblížím své rty k tvým
a docela určitě vím,
že žár a touhu v nich probudím.
Jazyky nejdříve lehce se mazlí,
pak prudká vášeň strhne nás..
A náhle spolu v obětí nazí
se octnem a nevnímáme čas-
pak nádherný pocit vrcholí v nás.
Slunce vyšlo uprostřed noci.
Ráda jsem zase ve tvé moci.
Miluji tě srdcem i duší
a chci ti dát lásky víc,než tušíš.
Autor smaragdová hvězda, 02.10.2008
Přečteno 820x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné vyznání. Ať síla citu vydrží!

31.07.2010 21:49:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí