Princ ze snu

Princ ze snu

Anotace: :-)

Víš jak sem ti vyprávěla ten sen co se mi zdával?
ten princ svojí šavlí chrabně mával.
usmál se na mě a podal mi svou ruku.
Však náhle někdo vystřelil ze svého luku.
Ten princ padal rychle k zemi.
Stačil mi pouze říct mi....
Miluji tě tak to melo znít.
Však princ tet pod zemí bude nekde hnít.
Samotnou mě nechal v tomhle světě
Kde každý zabít chce tě.
Zachránil mě před zlým drakem.
Ale nezachránil před tím neustupujícím smutkem.
Utrpení provází mě celý den.
Stále jen přemítám si ten sen.
slýchávám :Není tu a nebude!
Tak zapomen! ale to nejde.
Autor Houbič, 02.10.2008
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí