Letní láska z tábora

Letní láska z tábora

Anotace: všechno je jinak

Sbírka: Darda do palice

Bylo to v létě… ne, vlastně v zimě.
Byla krásná… ne, byla jsi nádherná.
Byla milá… ne, byla jsi přítulná.

Voněla létem a trávou a
smála se hnědýma očima…

hmmmmm…ne, kubánským rumem s mátou
a úžasně líbala.

Taková romance pro brance.
Taková opravdová romance.
Ne.
Pak jsem Tě uviděl na krátkou chvíli.
V cele Tvé kráse a něze.
Na světelnou míli.

(Ježiš, já bych jed…)
Autor Cucumber, 03.10.2008
Přečteno 691x
Tipy 2
Poslední tipující: Belmon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tohle me tedy moc jako poezie nepripada...

03.10.2008 09:46:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí